Desenvolupament de projectes integrals a mida des de la idea inicial al lliurament del producte
 

Disposem d'experiència i coneixement aportant solucions en sectors com la seguretat, sistemes de cobrament, recreatiu, sistemes mèdics, Smart city.

El nostre equip d'enginyers col·labora conjuntament amb els clients en el disseny de projectes integrals.

Ens integrem col·laborant en el desenvolupament de productes i processos aportant el major valor afegit als projectes dels nostres clients.

La nostra política de servei i millora contínua està orientada a optimitzar la qualitat dels processos industrials, logístics i el cost final del producte.

Enginyeria de producte
Basem el nostre disseny en l'experiència de més de 40 anys en processos de transformació metàl·lica i acoblat. Disposem de tecnologia de disseny en 3D integrada amb els nostres processos de fabricació el que ens permet oferir solucions àgils, creatives, eficients i de qualitat. Talent, experiència, innovació, desenvolupament i millora contínua són els valors del nostre [...]
Fabricació de Producte
Disposem d'instal·lacions equipades amb maquinària 4.0 per a la transformació de xapa (Acer, Alumini, Inoxidable), tall per làser, punxonat, cèl·lules de plegament, soldadura robotitzada, que ens permet una alta eficiència i qualitat.
Acoblat Electromecànic
Integrem la fabricació, muntatge i acoblament de tots els elements necessaris per lliurar productes acabats i clau en mà.
La nostra Metodologia
Capacitat logística d' Enginyeria i d' eficiència energètica
Disseny
Disseny, Estudi i Desenvolupament Tècnic
Llist per a Fabricació
Fabricació
Fabricació Integral del Moble
Fins a Acabat Final
Qualitat
Verificació i Posada al Punt
Llist per funcionar
Industrialització
Industrialització Electromecànica Completa
Segons Demanda
Lliurament
Verificació de procediments
«Clau a Mà»