ACTUALITAT
i Empresa
 
IGUALTAT HUMANA COL·LABORA AMB EL BANC D'ALIMENTS
El COVID ha comportat una emergència social, derivada de la crisi sanitària i l'alentiment de l'activitat econòmica. MAM ha aportat 50.000€ al «Banc dels Aliments de Barcelona».
MAM 2020 PLANTA 1- SOLUCIONS METÀL·LIQUES A MIDA
MAM-1 MARTORELLES ha aconseguit l'objectiu previst, posar la planta de Martorelles, Barcelona a ple rendiment en els terminis previstos.
MAM 2020 PLANTA 2- R + D DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES ESPECÍFICS
MAM-2 SANTA PERPETUA consolida l'aposta per la Integració Electrònica i entregar els «Projectes Clau en Mà» cada vegada més sol·licitats pels nostres clients.
MAM EN ICE 2020 LONDRES
MAM va estar present a ICE London a l'Excel Center de Londres del 4 al 6 de Febrer 2020. ICE London ajuda més de 35.000 assistents a descobrir l'últim en innovació de jocs en tots els sectors
8È EXPO CONGRÉS ANDALÚS SOBRE EL JOC
MAM desenvolupa projectes «Clau en mà» per al sector recreatiu. MAM, la seva combinació guanyadora i una aposta segura.
MAM- FIRA INTERNACIONAL DEL JOC 2019
La Fira Internacional del Joc a Espanya és punt de trobada entre empreses de Programari, de Serveis, Fabricants i Distribuïdores de màquines AWP, Expenedores, Equips per a jocs electrònics i d'atzar, Parcs d'Oci, Salons de Joc... MAM va exposar les seves solucions «Clau a Mà»
MAM ESCAPE ROOM
El passat dissabte una part de l'Equip MAM participem en un ESCAPE ROOM, un joc d'aventura física i mental basat en enigmes i proves dels diferents equips, amb una finalitat: Trobar el secret de la nova aliatge de l'acer per poder salvar l'enginyera que havia estat segrestada! Una gran experiència motivadora, gràcies als participants per la vostra alegria, participació i entusiasme.