Sobre
NOSALTRES
Coneix el nostre equip d'experts
Història de MAM

MAM va iniciar la seva andadura l'any 1978, amb escassos recursos, amb molta il·lusió i la força que acompanya la joventut.

Al llarg de tots aquests 42 anys, MAM s'ha anat adaptant als canvis que s'han anat produint al mercat, fabricant envolupants metàl·lics per als diferents equips electrònics que ha demandat el mercat, com Wi-Fi domèstic, equips de so professionals, sistemes d'alimentació interrompuda, racks, parquímetres, sistemes de pagament per a peatges, autoclaus per a esterilització de material quirúrgic, cafeteres per a restaurants, caixes de seguretat per a entitats, ferrocarril, sector recreatiu, etc. per a clients diversos a Europa.

MAM és una empresa que compta amb un equip humà de 340 persones, que fan front a les diferents funcions, destacant 11 persones en enginyeria, dissenyant projectes per als diferents sectors Electrònics, col·laborant en molt diversos sectors, col·laborant des del disseny, la fabricació, muntatge d'electrònica, Projectes «Clau en Mà».

MAM disposa d' una planta a MARTORELLES de 12.000m2. Equipada amb maquinària d' última tecnologia, en tall, plegament, soldadura i equips robotitzats. I una altra planta a Santa Perpètua, de 10.000 m2 per a muntatge electrònic de diferents equips i sistema de cadena de muntatge.

Hem creat vincles i confiança de llarga durada amb els nostres clients.
El nostre ADN professional és el compliment de qualitat i servei, hem adquirit una notable imatge en el sector gràcies a la nostra actuació diferenciadora potenciant punts forts que el mercat ha valorat.
MAM és una empresa de referència en el sector a tot Espanya i amb presència a França, Itàlia i Alemanya.


MAM 2000

MAM 2020 PLANTA 1

MAM 2020 PLANTA 2
 
Responsabilitat Social Corporativa

Som conscients de l'erosió que s'està produint en el medi ambient. Tots d' una manera o altra estem contribuint, per la qual cosa en la norma de processos de cada àrea de l' empresa de MAM s' ha imposat minimitzar al màxim l' impacte en el medi ambient generant els mínims residus en el nostre procés de fabricació, separant els diferents materials i sent recollits per una empresa homologada per al tractament dels mateixos.

La sensibilitat de la direcció de MAM està contribuint des de fa més de 15 anys en ajuts, inicialment a la República de Malí (Àfrica Occidental) i a través d'una ONG de Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona).
Actualment el president de MAM, disposa de fundació pròpia, IGUALTAT HUMANA, construint al nostre país, contribuint al pagament de lloguers, aportant ajudes a diverses famílies i col·laborant fortament amb el banc d'aliments aportant 50.000€ l'any 2020.

La fundació IGUALDAD HUMANA té una notable presència a Gàmbia (Àfrica Occidental).
El president de MAM dirigeix directament projectes com extracció d'aigua en 13 pous mitjançant plaques fotovoltaiques, dipòsits aeris i fonts d'aigua cada 50 metres que subministren aigua potable per a 7.000 persones.
La remodelació del segon hospital més important del país atén milions de persones.
Reconstrucció d'escola, allotjaments, cuina, sanitaris en una escola de 250 nens en estat de semi abandonament.

Davant el COVID, MAM ha aportat 80.000 quilos d'arròs, 2.000 litres d'oli, mascaretes i gels desinfectants, tot amb recursos propis i rendibilitzant al màxim les inversions, gestionades personalment pel President de MAM.

FUNDACIÓ IGUALDAD HUMANA  
Instal·lacions

MAM disposa d'un total de 25.000 m2 d'instal·lacions dels quals 12.000 m2 estan dedicats a la planta de fabricació on es troben les màquines d'última tecnologia per a tall, punxat, minadores, inserits, robots i soldadura
Els 13.000m2 restants estan distribuïts en Oficines centrals i planta de muntatge, destinats a muntatges electrònics mitjançant cadena, gran superfície d' emmagatzematge propi i estoc de clients.


MAM 1- MANIPULAT DE XAPA

MAM 1- MANIPULAT DE XAPA

MAM 1- OFICINES MANIPULAT DE XAPA

MAM 2- OFICINES CENTRALS

MAM 2-MUNTATGE D' EQUIPS

MAM 2- MUNTATGE D' EQUIPS

MAM 2- OFICINES CENTRALS

MAM 2- OFICINA TÈCNICA (R+D)

MAM 1- MANIPULAT DE XAPA-SECCIÓ PLEGADORES

MAM 1- MANIPULAT DE XAPA-SECCIÓ PLEGADORES

MAM 1- MANIPULAT DE XAPA-SECCIÓ PLEGADORES ROBOTITZADES

MAM 1- MANIPULAT DE XAPA-SECCIÓ PLEGADORES

MAM 1- MANIPULAT DE XAPA- SOLDADURA MANUAL

MAM 1- MANIPULAT DE XAPA- ROBOTS SOLDADURA

MAM 2- ACOBLAT I POSADA EN MARXA D' EQUIPS

MAM 2- ACOBLAT I POSADA EN MARXA D' EQUIPS

MAM 2- ACOBLAT I POSADA EN MARXA D' EQUIPS

MAM 2- ACOBLAT I POSADA EN MARXA D' EQUIPS

MAM 2- ACOBLAT I POSADA EN MARXA D' EQUIPS

MAM 2- ACOBLAT I POSADA EN MARXA D' EQUIPS

MAM- MAGATZEM I LOGISTICA

MAM- MAGATZEM I LOGISTICA
 
Valors

Els principis en què creiem fermament són: Un gran respecte per la dignitat de totes les persones.

Resposabilitat Social Corporativa
Estem orgullosos de contribuir amb el creixement de l'economia del país a través dels diferents impostos que s'aportem al conjunt de l'estat
Formació Permanent
S'imparteixen cursos d'idiomes i de formació / especialització en els diferents departaments
Conciliació laboral
Ajudem a la conciliació i flexibilitat laboral així com a nous naixements. També a persones que puguin tenir problemes diversos d' índole privada
Potenciem el Talent
Potenciem el creixement de les persones en els seus llocs de treball. Prioritzem l'ascens a càrrecs superiors a persones que coneixen l'organització i reuneixen les qualitats.
Compromís amb la Diversitat
Incorporem persones amb dificultats
físiques i/o socials
Il·lusió i Salut
Disposem de sala de fitness per a ús i gaudi dels treballadors, així com àrees condicionades de gran confort per esmorzar i menjar
Vols Unir-te a Nosaltres ?
ENVIA'NS EL TEU CURRÍCULUM